Kyläpäivät 2008

Karhujärven koulun pihan lipputangossa liehuu komeasti Suomen lippu, koululla vietetään perinteistä kyläpäivää heinäkuun 18. 2008. Piha on täyttynyt autoista ja luokat ovat täynnä väkeä. On mukava nähdä entisiä kyläläisiä sekä ystäviä ja tuttavia, kaikki viettämässä yhteistä kyläpäivää. Ensikertalaisiakin on tullut mukaan. Klo 12 alkoi kahvitarjoilu, kahvia juodessa alkaa kuulua mukavaa puheen sorinaa, on taas tavattu vuoden jälkeen. Täällä on aina hyvä tunnelma, kertovat vieraat.

Klo 13 Marja-Leena Niskala ilmoittaa ohjelman alkavan ja sehän alkaa perinteisestti Suvivirrellä. Kyläpäällikkö Taisto Kuusela toivottaa kaikki tervetulleeksi. Helena Kortelainen (os.Niskala) muistelee mielenkiintoisesti lapsuus ja nuoruus aikojaan. Orkesteri Ruttojuuri Sallasta soitteli ja lauloi sekä laulatti meitä kaikkia. Arpajaiset järjestettiin ja voittoja oli monenlaisia, onnekkaimmat voitti Esulle kesätansseihin pääsylippuja.

Lopuksi emännät tarjosivat perinteisen hernekeiton. Oli taas mukavaa olla mukana Karhujärven kyläpäivillä. Kiitos kaikille mukana olleille ja terveiset poissa olleille: tulkaa mukaan ensi kesänä!

-Pirkko Kuusela


 

Vastaa

Powered by WordPress and HQ Premium Themes.