Karhujärven uudet sivut

25.1.2012 admin Yleinen

Tervetuloa uudistuneille Karhujärven kylän verkkosivuille! Sivuston 10-vuotistaipaleen kynnyksellä uudistimme ulkoasua ja siirryimme WordPress-julkaisualustan käyttöön. Jatkossa sisällön lisääminen on helpompaa ja sivujen artikkeleita voi kommentoida joka sivun lopussa olevassa keskustelu-osiossa. Etusivulta näkee tietoa uusista päivityksistä, ja nyt päivityksiä voi seurata halutessaan myös RSS-feedin kautta. Palautetta uudistuksesta voi jättää vieraskirjaan tai suoraan allaolevaan kommenttiosioon.

Yksi kommentti artikkeliin “Karhujärven uudet sivut”

  • Martti Viitala kirjoitti:

    Karhujärvi-t-paita kiinnostaa. Olisi kiva nähdä siitä kuva. Kesäterveisin Martti Viitala.P.S. Hakkaraisen Tarja lähettää terveiset kaikille tutuille!


 

Vastaa

Powered by WordPress and HQ Premium Themes.